ΕπαγγελματικάΣυμβουλέςΔιαφήμιση Online με πληρωμή

12 Μαρτίου 20190

Το πρώτο πράγμα που θέλει ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης ή ένας υπεύθυνος marketing είναι αναμφισβήτητα: περισσότεροι πελάτες. Το αμέσως επόμενο που θα ήθελε είναι μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα! Είναι πολλοί τρόποι για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας. Ο σημαντικότερος είναι:

Διαφήμιση Online με πληρωμή

Προφανώς είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος. Πληρωμένη διαφήμιση σε Google Ads και social media είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε επισκέπτες, να αναδειχθεί το brand σας και να δει περισσότερος κόσμος την ιστοσελίδα σας. Ρυθμίστε τη στρατηγική του Digital Marketing ώστε να ανταποκρίνεται στο δικό σας κοινό και επιλέξτε αν θέλετε μετατροπή σε πωλήσεις ή μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στα άρθρα σας. Κάθε πληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικής διαφήμισης έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα γιαυτό σχεδιάστε από την αρχή τις ενέργειές σας πριν αρχίσετε να πληρώνετε.

Αν ελπίζετε πως μεγαλύτερη επισκεψιμότητα θα έχει αποτέλεσμα στις πωλήσεις ή στις υπηρεσίες σας είναι καλύτερα να στοχεύετε σε παραγωγικές λέξεις κλειδιά μεγάλου όγκου αναζήτησης. Ο ανταγωνισμός εδώ θα είναι μεγάλος και οι λέξεις κλειδιά ακριβότερες αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Πληρωμένη διαφήμιση μπορεί να γίνει και σε ηλεκτρονικά μέσα μεγάλης εμβέλειας, blog, ηλεκτρονικά περιοδικά ή εφημερίδες. Εδώ προτιμότερο είναι να βρίσκεστε σε κάποιο άρθρο πάρα σε ένα απλό banner μιας ηλεκτρονικής εφημερίδας. Ανάλογα πάντα με το αγοραστικό σας κοινό.

Ειδικά για τις λέξεις κλειδιά στις διαφημίσεις της Google αλλά και στη διαφήμιση με φωτογραφία ή βίντεο στο Facebook, είναι απαραίτητη η δημιουργία καμπάνιας που θα παρακολουθείται προσαρμόζοντας τις λέξεις ή τα εικαστικά αντίστοιχα ώστε με λιγότερα χρήματα να έχετε καλύτερα αποτελέσματα και να μην πετάξετε τα χρήματά σας.

Περισσότερες λεπτομέρεις για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας

Σχολιάστε

Αναζητήστε

Αναζητήστε επιχειρήσεις, επαγγελματίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια στον Πανελλήνιο Επαγγελματικό Οδηγό.

https://onlineepagelmatias.gr/wp-content/uploads/2019/03/online-epagelmatias-logo-2019-n-x-02-640x104.png

Υπηρεσίες προβολής & προώθησης επιχειρήσεων

Φρε 33, Λειβάδια, Χανιά, 73100 – Κρήτη
Τηλ: +302821002825 – Κιν: +306945984563 – +306948145639
E-mail : info@onlineepagelmatias.gr

Καλώς ήρθατε στον νέο δίγλωσσο πανελλήνιο ηλεκτρονικό επαγγελματικό οδηγό onlineepagelmatias.gr
Δημιουργήθηκε έπειτα από 9 χρόνια εμπειρίας στην διαδικτυακή προώθηση των επιχειρήσεων. O επαγγελματικός οδηγός μας αποτελεί έναν σύγχρονο, λειτουργικό και εξειδικευμένο διαδικτυακό ιστότοπο – Περισσότερα…

Αναζητήστε

Αναζητήστε επιχειρήσεις, επαγγελματίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια στον Πανελλήνιο Επαγγελματικό Οδηγό.

onlineepagelmatias.gr

Προβληθείτε στο onlineepagelmatias.gr

Πληροφορίες

https://onlineepagelmatias.gr/wp-content/uploads/2019/03/online-epagelmatias-logo-2019-n-x-02-640x104-n-640x104.png

Υπηρεσίες προβολής & προώθησης επιχειρήσεων

Φρε 33, Λειβάδια, Χανιά, 73100 – Κρήτη
Τηλ: +302821002825 – Κιν: +306945984563 – +306948145639
E-mail : info@onlineepagelmatias.gr

Καλώς ήρθατε στον νέο δίγλωσσο πανελλήνιο ηλεκτρονικό επαγγελματικό οδηγό onlineepagelmatias.gr. Δημιουργήθηκε έπειτα από 9 χρόνια εμπειρίας στην διαδικτυακή προώθηση των επιχειρήσεων. O επαγγελματικός οδηγός μας αποτελεί έναν σύγχρονο, λειτουργικό και εξειδικευμένο διαδικτυακό ιστότοπο – Περισσότερα…

Copyright by onlineepagelmatias.gr. All rights reserved. Powered by NORTHBRIDGE

Follow us

Copyright by onlineepagelmatias.gr. All rights reserved. Powered by NORTHBRIDGE

Follow us

Σύνδεση

Εγγραφή

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο αυτόν τον ιστότοπο και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη δική μας πολιτική απορρήτου.

Έχετε ήδη λογαριασμό;

Lost Password

Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Θα λάβετε ένα σύνδεσμο για να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης μέσω email.