ΕπαγγελματικάΣυμβουλέςΗ Θέση της Επιχείρησής σας στο Διαδίκτυο

26 Ιουνίου 20190

Η Θέση της Επιχείρησής σας στο Διαδίκτυο

Στις μέρες μας όποια επιχείρηση δεν έχει διαδικτυακή παρουσία είτε μέσω μιας ιστοσελίδας, είτε μέσω διαφόρων καταχωρήσεων στο διαδίκτυο, είναι σαν να μην έχει γραφείο ή κατάστημα .

Οι περισσότερες επιχειρήσεις πλέον δραστηριοποιούνται μέσω του διαδικτύου. Με αυτό τον τρόπο προβάλουν τις υπηρεσίες τους και πουλάνε τα αγαθά τους. Όμως μια διαδικτυακή παρουσία είναι αρκετή για την επιχείρησή σας; Μια ιστοσελίδα είναι αρκετή για να καταλάβετε μία δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο και συγχρόνως μια δυναμική θέση στο αγοραστικό κοινό;

Δυστυχώς υπάρχουν ένα σωρό ιστοσελίδες που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν.  Το σημαντικό δεν είναι να έχετε μόνο μια ιστοσελίδα.  Σε αυτό που πρέπει να στοχεύετε είναι η σωστή χρήση της  ιστοσελίδα καθώς και η σωστή προβολή της επιχείρησή σας στο διαδίκτυο .

Ξεκινώντας από το δεδομένο ότι θέλετε να μάθετε πώς να προβάλλετε με επιτυχία την επιχείρησή σας ή το επάγγελμά σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι χωρίς την δική σας ιστοσελίδα δεν γίνεται να έχει αποτέλεσμα η προβολή της επιχείρησης σας!

Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στο να κάνετε μια ιστοσελίδα  να βγαίνει σε καλή κατάταξη της Google με λέξεις – κλειδιά .  Η επιχείρησή σας πρέπει να εμφανίζεται μέσα στις πρώτες 4 σελίδες της Google! Αυτή είναι η επιτυχία και αυτή είναι η σωστή προβολή μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο. Η προβολή της επιχείρησης σας στον χώρο του ίντερνετ εξυπηρετεί :

α.στην αύξηση της πελατείας και των πωλήσεων

β.την διείσδυση σε νέες αγορές

γ.την πώληση νέων προϊόντων και υπηρεσιών

δ.την γνωστοποίησή σας στο αγοραστικό κοινό .

Ο μόνος τρόπος λοιπόν για μια επιτυχημένη προβολή της ιστοσελίδας σας είναι το SEO ( Search Engine Optimization ). Πολλοί μιλάνε γι αυτό όμως λίγοι το εφαρμόζουν επιτυχημένα.  Αυτό συμβαίνει γιατί το SEO είναι μια σειρά κινήσεων οι οποίες πρέπει να τηρούνται για να υπάρχει ένα καλό και σταθερό αποτέλεσμα.

Το SEO είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας με σκοπό την κατάταξη της σε υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης .

Ο πιο εύκολος τρόπος εύρεσης μιας ιστοσελίδας είναι μέσω των μηχανών αναζήτησης χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες λέξεις – φράσεις κλειδιά . Οι λέξεις κλειδιά μπορεί να είναι κάποιο προϊόν, κατηγορία υπηρεσιών κτλ. Τα αποτελέσματα που μας δίνουν οι μηχανές αναζήτησης σχετικά με την λέξη κλειδί που έχουμε βάλει, είναι κάποια εκατομμύρια. Στην κορυφή των αποτελεσμάτων όμως εμφανίζονται οι ιστοσελίδες που έχουν την μεγαλύτερη συνάφεια ως προς την συγκεκριμένη φράση ή λέξη κλειδί. Αυτές είναι οι  οι ιστοσελίδες που έχουν επιδεχθεί διαδικασίες βελτιστοποίησης.

Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται σε σελίδες.  Κάθε σελίδα έχει δέκα αποτελέσματα, οπότε μια βελτιστοποιημένη σελίδα θα βγαίνει ανάλογα με τις διαδικασίες που έχουν γίνει σε μία θέση ανάμεσα στην 1η με 4η σελίδα.  Αυτό σημαίνει ότι θα εμφανίζεται μέσα στα 40 πρώτα αποτελέσματα.

Η εταιρεία η οποία εμφανίζεται στα 40 πρώτα αποτελέσματα δέχεται πολύ περισσότερους επισκέπτες από μια άλλη που παρουσιάζεται στις επόμενες θέσεις.

Οπότε εσείς ακόμα αναρωτιέστε εάν η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας είναι ένα εργαλείο το οποίο χρειάζεται η επιχείρησή σας ?

Διαδίκτυο – Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας – SEO

Σχολιάστε

Αναζητήστε

Αναζητήστε επιχειρήσεις, επαγγελματίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια στον Πανελλήνιο Επαγγελματικό Οδηγό.

https://onlineepagelmatias.gr/wp-content/uploads/2019/03/online-epagelmatias-logo-2019-n-x-02-640x104.png

Υπηρεσίες προβολής & προώθησης επιχειρήσεων

Φρε 33, Λειβάδια, Χανιά, 73100 – Κρήτη
Τηλ: +302821002825 – Κιν: +306945984563 – +306948145639
E-mail : info@onlineepagelmatias.gr

Καλώς ήρθατε στον νέο δίγλωσσο πανελλήνιο ηλεκτρονικό επαγγελματικό οδηγό onlineepagelmatias.gr
Δημιουργήθηκε έπειτα από 9 χρόνια εμπειρίας στην διαδικτυακή προώθηση των επιχειρήσεων. O επαγγελματικός οδηγός μας αποτελεί έναν σύγχρονο, λειτουργικό και εξειδικευμένο διαδικτυακό ιστότοπο – Περισσότερα…

Αναζητήστε

Αναζητήστε επιχειρήσεις, επαγγελματίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια στον Πανελλήνιο Επαγγελματικό Οδηγό.

onlineepagelmatias.gr

Προβληθείτε στο onlineepagelmatias.gr

Πληροφορίες

https://onlineepagelmatias.gr/wp-content/uploads/2019/03/online-epagelmatias-logo-2019-n-x-02-640x104-n-640x104.png

Υπηρεσίες προβολής & προώθησης επιχειρήσεων

Φρε 33, Λειβάδια, Χανιά, 73100 – Κρήτη
Τηλ: +302821002825 – Κιν: +306945984563 – +306948145639
E-mail : info@onlineepagelmatias.gr

Καλώς ήρθατε στον νέο δίγλωσσο πανελλήνιο ηλεκτρονικό επαγγελματικό οδηγό onlineepagelmatias.gr. Δημιουργήθηκε έπειτα από 9 χρόνια εμπειρίας στην διαδικτυακή προώθηση των επιχειρήσεων. O επαγγελματικός οδηγός μας αποτελεί έναν σύγχρονο, λειτουργικό και εξειδικευμένο διαδικτυακό ιστότοπο – Περισσότερα…

Copyright by onlineepagelmatias.gr. All rights reserved. Powered by NORTHBRIDGE

Follow us

Copyright by onlineepagelmatias.gr. All rights reserved. Powered by NORTHBRIDGE

Follow us

Σύνδεση

Εγγραφή

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο αυτόν τον ιστότοπο και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη δική μας πολιτική απορρήτου.

Έχετε ήδη λογαριασμό;

Lost Password

Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Θα λάβετε ένα σύνδεσμο για να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης μέσω email.