Covid-19 & Digital Advertising

18 Νοεμβρίου 20200

Το Digital advertising έχει σχεδόν αντικαταστήσει τις παραδοσιακές διαδικασίες του marketing προωθώντας προϊόντα και υπηρεσίες στους καταναλωτές μέσα από ψηφιακά κανάλια διανομής με κόστος αρκετά χαμηλό.

Covid-19 & Digital Advertising

 

⇒ Για άλλη μια φορά ο κόσμος των επιχειρήσεων πλήττεται στο πλαίσιο της πανδημίας.

⇒ Η οικονομία βρίσκεται σε ύφεση.

⇒ Το εμπόριο κλυδωνίζεται.

⇒ Ο φόβος για βιωσιμότητα (μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων) κορυφώνεται

⇒ Η αβεβαιότητα είναι πλέον κυρίαρχη

 

Και το μεγάλο ερώτημα ένα πώς θα τα καταφέρουμε ……..

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ

 

Η ιστορία του World Wide Web ξεκίνησε περίπου πριν από πενήντα χρόνια και τις τελευταίες δεκαετίες, η ζωή μας κοινωνική, εμπορική αλλά και οικονομική φαντάζει αδιανόητη χωρίς τη χρήση του, αφού το διαδίκτυο αποτελεί πλέον μια από τις πιο σημαντικές αγορές συναλλαγών αγαθών και υπηρεσιών.

Συνεπώς, καθώς τα πάντα αλλάζουν με φρενήρεις ρυθμούς, οι επιχειρήσεις οφείλουν όχι μόνο να προσαρμοστούν στις εξελίξεις της εποχής αλλά και να υιοθετήσουν τις κατάλληλες στρατηγικές, οι οποίες θα τους εξασφαλίσουν τόσο την παρούσα βιωσιμότητα τους  όσο και την μελλοντική τους ανάπτυξη.

Το Digital advertising έχει σχεδόν αντικαταστήσει τις παραδοσιακές διαδικασίες του marketing προωθώντας προϊόντα και υπηρεσίες στους καταναλωτές μέσα από ψηφιακά κανάλια διανομής με κόστος αρκετά χαμηλό γεγονός, στο οποίο η οικονομική κρίση που βιώνουμε σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και στη χώρα μας πυροδοτεί την περαιτέρω αύξηση του.

Η διαδικτυακή διαφήμιση έχει καταστεί σχεδόν μονόδρομος για πολλές επιχειρήσεις, οι οποίες είτε δεν έχουν τον απαραίτητο οικονομικό προϋπολογισμό ( π.χ. ΜΜΕ, μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες κ.α.) είτε αξιοποιούν στο μέγιστο την τεχνολογία – διαδίκτυο (π.χ. social media, Facebook, Twitter, Instagram κ.α.), αφού το 90% των ανθρώπων αφιερώνουν αρκετό χρόνο σε αυτό.

Παράλληλα τα Social Media έχουν μεταβάλλει όχι μόνο το μάρκετινγκ των επιχειρήσεων αλλά και την δύναμη των καταναλωτών – πελατών , καθώς έχουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην πληροφορία με τη δυνατότητα ανταλλαγής άποψης, αξιολόγησης κ.α..

Συνεπώς οι επιχειρήσεις έχουν πλέον την ευκαιρία να «επικοινωνούν» με τους πελάτες τους, να μοιράζονται πληροφορίες μεταξύ τους, οι οποίες συμβάλλουν στην βελτίωση των προϊόντων – υπηρεσιών τους αλλά και να καταστήσουν το brand name τους περαιτέρω γνωστό.

Οι καταναλωτές με τη σειρά τους έχουν τη δυνατότητα να εκφράζουν τις εμπειρίες τους και τις κριτικές τους για προϊόντα και υπηρεσίες στις ιστοσελίδες των εταιρειών, blogs και τα κοινωνικά δίκτυα, τα οποία μπορούν να προσελκύσουν ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό δυνητικών πελατών από το παραδοσιακό τρόπο mouth to mouth.

Είναι λοιπόν καταλυτικής σημασίας για μια επιχείρηση η δημιουργία εταιρικού ιστότοπου, δηλαδή μια εταιρική πλατφόρμα λειτουργική, αξιόπιστη, η οποία καλύπτει τις ανάγκες των πελατών.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια αναγνωρίζοντας το ρόλο των νέων τεχνολογιών και τις τάσεις των αγορών επιδιώκουν να αξιοποιήσουν τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες και να αποκομίσουν στο μέγιστο τα οφέλη τους.

Το διαδίκτυο έχει μεταβάλλει τόσο τον επιχειρησιακό κόσμο οδηγώντας τις εταιρείες να προσαρμόσουν τις στρατηγικές τους στα νέα δεδομένα αλλά και τους καταναλωτές – πελάτες.

 

Σχολιάστε

Αναζητήστε

Αναζητήστε επιχειρήσεις, επαγγελματίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια στον Πανελλήνιο Επαγγελματικό Οδηγό.

https://onlineepagelmatias.gr/wp-content/uploads/2019/03/online-epagelmatias-logo-2019-n-x-02-640x104.png

Υπηρεσίες προβολής & προώθησης επιχειρήσεων

Τηλ: 2102201912 – Κιν: 6945984563
E-mail : [email protected]

Καλώς ήρθατε στον νέο δίγλωσσο πανελλήνιο ηλεκτρονικό επαγγελματικό οδηγό onlineepagelmatias.gr
Δημιουργήθηκε έπειτα από 9 χρόνια εμπειρίας στην διαδικτυακή προώθηση των επιχειρήσεων. O επαγγελματικός οδηγός μας αποτελεί έναν σύγχρονο, λειτουργικό και εξειδικευμένο διαδικτυακό ιστότοπο – Περισσότερα…

Αναζητήστε

Αναζητήστε επιχειρήσεις, επαγγελματίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια στον Πανελλήνιο Επαγγελματικό Οδηγό.

onlineepagelmatias.gr

Προβληθείτε στο onlineepagelmatias.gr

Πληροφορίες

https://onlineepagelmatias.gr/wp-content/uploads/2019/03/online-epagelmatias-logo-2019-n-x-02-640x104-n-640x104.png

Υπηρεσίες προβολής & προώθησης επιχειρήσεων

Τηλ: 2102201912 – Κιν: 6945984563
E-mail : [email protected]

Καλώς ήρθατε στον νέο δίγλωσσο πανελλήνιο ηλεκτρονικό επαγγελματικό οδηγό onlineepagelmatias.gr. Δημιουργήθηκε έπειτα από 9 χρόνια εμπειρίας στην διαδικτυακή προώθηση των επιχειρήσεων. O επαγγελματικός οδηγός μας αποτελεί έναν σύγχρονο, λειτουργικό και εξειδικευμένο διαδικτυακό ιστότοπο – Περισσότερα…

Copyright by onlineepagelmatias.gr. All rights reserved. Powered by NORTHBRIDGE

Follow us

Copyright by onlineepagelmatias.gr. All rights reserved. Powered by NORTHBRIDGE

Follow us

Σύνδεση

Εγγραφή

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο αυτόν τον ιστότοπο και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη δική μας πολιτική απορρήτου.

Έχετε ήδη λογαριασμό;

Lost Password

Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Θα λάβετε ένα σύνδεσμο για να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης μέσω email.