Γάμος – GamosOneiro – Νυφική Ανθοδέσμη

3 Αυγούστου 20210

Η νυφική ανθοδέσμη ορίζει τις εντυπώσεις από την αρχή του μυστηρίου ως το τέλος του, γι αυτό κι ίσως αποτελεί το πιο σημαντικό «αξεσουάρ» τη νύφης και του γαμπρού

Παράδοση την οποία διατηρούμε ευλαβικά κι έρχεται από αρχαιοτάτων χρόνων, με το ταξίδι της στο χωροχρόνο να προσφέρει παραλλαγές που είναι βασισμένες στην προσωπικότητα του ζευγαριού.

Ο γαμπρός περιμένει τη νύφη κρατώντας την, ενώ εκείνη καρτερικά ανυπομονεί να τον συναντήσει. Όμως η ανθοδέσμη του ζευγαριού δεν είναι μόνη, γιατί το δικό της ταίρι περιμένει να πιαστεί από τα χέρια μιας ακόμη μέλλουσας νυφούλας.

Η νυφική ανθοδέσμη συμβολίζει την νεότητα και την γονιμότητα, αφού από τα άνθη βγαίνουν καρποί.

Σημαντικός ρόλος στην επιλογή των λουλουδιών είναι η εποχή που διανύουμε μα και το ύφος που θέλει το ζευγάρι να αποδοθεί σε ολόκληρο τον στολισμό της εκκλησίας κι όχι μόνο.

Αν λοιπόν είστε ελεύθερο πνεύμα κι αγαπάτε τη φύση μπορείτε να επιλέξετε τη boho ανθοδέσμη, αν πάλι είστε ρομαντική ψυχή η μονοχρωμία και τα απαλά χρώματα θα έκαναν το γάμο σας παραμυθένιο.

Η αγάπη σας για την παράδοση σίγουρα θα σας οδηγήσει στην κλασική και διαχρονική προτίμηση των τριαντάφυλλων, μα αν αντίκες κοσμούν το σπίτι σας, τότε η vintage ανθοδέσμη σας ανήκει.

Μια έντονη κι εντυπωσιακή προσωπικότητα σίγουρα θα ξεφύγει από ότι συνηθισμένο γνωρίζουμε και θα αναζητήσει την κρεμαστή ανθοδέσμη σε ιδιαίτερα σχήματα και χρώματα.

Τι λέτε να τις «μυρίσουμε» μαζί;

Μπορείτε να δείτε περισσότερα : GamosOneiro

 

 

 

Σχολιάστε

Αναζητήστε

Αναζητήστε επιχειρήσεις, επαγγελματίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια στον Πανελλήνιο Επαγγελματικό Οδηγό.

https://onlineepagelmatias.gr/wp-content/uploads/2019/03/online-epagelmatias-logo-2019-n-x-02-640x104.png

Υπηρεσίες προβολής & προώθησης επιχειρήσεων

Τηλ: 2102201912 – Κιν: 6945984563
E-mail : info@onlineepagelmatias.gr

Καλώς ήρθατε στον νέο δίγλωσσο πανελλήνιο ηλεκτρονικό επαγγελματικό οδηγό onlineepagelmatias.gr
Δημιουργήθηκε έπειτα από 9 χρόνια εμπειρίας στην διαδικτυακή προώθηση των επιχειρήσεων. O επαγγελματικός οδηγός μας αποτελεί έναν σύγχρονο, λειτουργικό και εξειδικευμένο διαδικτυακό ιστότοπο – Περισσότερα…

Αναζητήστε

Αναζητήστε επιχειρήσεις, επαγγελματίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια στον Πανελλήνιο Επαγγελματικό Οδηγό.

onlineepagelmatias.gr

Προβληθείτε στο onlineepagelmatias.gr

Πληροφορίες

https://onlineepagelmatias.gr/wp-content/uploads/2019/03/online-epagelmatias-logo-2019-n-x-02-640x104-n-640x104.png

Υπηρεσίες προβολής & προώθησης επιχειρήσεων

Τηλ: 2102201912 – Κιν: 6945984563
E-mail : info@onlineepagelmatias.gr

Καλώς ήρθατε στον νέο δίγλωσσο πανελλήνιο ηλεκτρονικό επαγγελματικό οδηγό onlineepagelmatias.gr. Δημιουργήθηκε έπειτα από 9 χρόνια εμπειρίας στην διαδικτυακή προώθηση των επιχειρήσεων. O επαγγελματικός οδηγός μας αποτελεί έναν σύγχρονο, λειτουργικό και εξειδικευμένο διαδικτυακό ιστότοπο – Περισσότερα…

Copyright by onlineepagelmatias.gr. All rights reserved. Powered by NORTHBRIDGE

Follow us

Copyright by onlineepagelmatias.gr. All rights reserved. Powered by NORTHBRIDGE

Follow us

Σύνδεση

Εγγραφή

Show Password

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο αυτόν τον ιστότοπο και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη δική μας πολιτική απορρήτου.

Έχετε ήδη λογαριασμό;

Lost Password

Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Θα λάβετε ένα σύνδεσμο για να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης μέσω email.